Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Matalapaine/Korkeapaine" by Salla Simukka ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Matalapaine/Korkeapaine

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Matalapaine/Korkeapaine
  • Author : Salla Simukka
  • Release Date : January 28, 2021
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 779 KB

Description

Yksi kesÀ. Kaksi tyttöÀ. Helteenkuuma ja sateenkirkas rakkaus, joka muuttaa maiseman toiseksi.

Suositun YA-kirjailijan voimakas, todentuntuinen romaani kahden nuoren kesÀstÀ ja rakkaudesta, epÀvarmuuksista ja etsinnÀstÀ.

Matalapaine/Korkeapaine kertoo peruskoulun juuri pÀÀttÀneiden tyttöjen tarinan molemmista nÀkökulmista.

Varpu on aina ollut sivustakatsoja, jolle hiljainen rannikkokaupunki on tuntunut vÀÀrĂ€ltĂ€ paikalta. Nyt hĂ€n elÀÀ viimeistĂ€ kesÀÀ ennen pÀÀsyĂ€ lukioon toiselle paikkakunnalle, joka avaa hĂ€nelle aivan uudenlaisen maailman. KesĂ€n ei pitĂ€isi tarjota mitÀÀn yllĂ€tyksiĂ€ – mutta sitten Saga kĂ€velee merestĂ€ hĂ€nen viereensĂ€ ja suutelee.

Molemmilla tytöillÀ on salaisuutensa ja pelkonsa, joita ei lausuta ÀÀneen. Molempien kotona asuu painostava hiljaisuus. Varpun itsevarman pinnan alla vaanivat epÀvarmuuden syvÀt vedet, Sagan huolettomuus kÀtkee niin synkkÀÀ surua, vihaa ja epÀtoivoa, ettei mikÀÀn auringonpaiste saa varjoja vÀistymÀÀn. Rakkaudessa pitÀisi luottaa ja uskaltaa, mutta onko se liian suuri vaatimus?

Matalapaine/Korkeapaine on voimakas, koskettava ja kaunis, suuria tunteita kannattelee Simukan kevyt ja ilmava kerronta, niin tosi ettÀ se tuntuu kehossa asti.

Salla Simukka (s. 1981) on palkittu ja maailmalla menestynyt tamperelainen kirjailija. HĂ€nen Lumikki-trilogiansa on kÀÀnnetty yli 50 kielelle. ”Kirjailija Salla Simukka ansaitsee jĂ€lleen kerran paikkansa suomalaisen nuortenkirjallisuuden parhaimmistossa”, kirjoitti kirjallisuuskriitikko Arla Kanerva arviossaan Simukan Lukitut-romaanista (Tammi, 2020) Helsingin Sanomissa 19.7.20.


PDF Ebook Download "Matalapaine/Korkeapaine" Online ePub Kindle